Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas

Lagu Video Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas Terbaru


Video Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas

Deskripsi Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas

Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas, sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene
sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene
diinggut paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko
ning welase
hooo...
sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
mung riko makeh demen larene
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko ning welase
diembuh raran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko ning welase
hooo...