Didi Kempot - Pantai Klayar

Lagu Video Didi Kempot - Pantai Klayar Terbaru


Video Didi Kempot - Pantai Klayar

Deskripsi Didi Kempot - Pantai Klayar

Didi Kempot - Pantai Klayar, Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo..

Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo..

Birune segoro kutho pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho pacitan
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan..
Ouoooo..
Ouoooo..