Zaskia Gotik - Paijo Feat. Rph & Donall

Lagu Video Zaskia Gotik - Paijo  Feat. Rph & Donall Terbaru


Video Zaskia Gotik - Paijo Feat. Rph & Donall

Deskripsi Zaskia Gotik - Paijo Feat. Rph & Donall

Zaskia Gotik - Paijo Feat. Rph & Donall, Artis: Zaskia Gotik

Album: Paijo - Single

Waktu rilis: 25-03-2018

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo mumet ndase ditinggal bojone

Minggat dadi TKW jare ben akeh duite

Paijo loro ati disirik bojone

Jarene ora kuat ngragati wedak pupure

Jo Paijo opo kowe ra kroso

Sabendino kowe dadi omongane tonggo

Jo Paijo opo kowe ra isin

Saben ketemu konco koncomu kabeh mbatin

Opo biyen kowe ora kelingan

Naliko ngucap janji pas dadian

Jare bakal ngopeni sak lawase

Saiki malah mbok sia sia'ne

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Opo biyen kowe ora kelingan

Naliko ngucap janji pas dadian

Jare bakal ngopeni sak lawase

Saiki malah mbok sia sia'ne

Kerjomu tura turu mongan mangan

Mrono mrene dolan nganti lali omah ra pekewuh tonggone

Ra peduli bojomu sing kleleran neng omah durung mangan

Amargo ora isoh tuku beras sak lawuhe

Paijo mumet ndase ditinggal bojone

Minggat dadi TKW jare ben akeh duite

Paijo loro ati disirik bojone

Jarene ora kuat ngragati wedak pupure

Paijo mumet ndase ditinggal bojone

Minggat dadi TKW jare ben akeh duite

Paijo loro ati disirik bojone

Jarene ora kuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure