Via Vallen - Ngelabur Langit

Lagu Video Via Vallen - Ngelabur Langit Terbaru


Video Via Vallen - Ngelabur Langit

Deskripsi Via Vallen - Ngelabur Langit

Via Vallen - Ngelabur Langit, Nabur Uyah Nong Segoro
Sing Ono Artine Paran-Paran
Podo Koyo Ngelabur Langit
Manasi Geni Yo Sing Ono Lekas Putuse

Koyo Welas Sun Iki
Nong Riko Nono Putus Putuse
Tapi Koyo Dene Kendang Ditabuh Selisih
Welas Isun Sing Riko Gape

Wis Uwis Uwis
Dinggo Paran Ngrageni Manuk Miber
Nong Kene Isun Duwe Segudang Welas Duwe Segudang Asih
Dinggo Paran Magih Golet Liyane

Koyo Welas Sun Iki
Nong Riko Nono Putus Putuse
Tapi Koyo Dene Kendang Ditabuh Selisih
Welas Isun Sing Riko Gape

Wis Uwis Uwis
Dinggo Paran Ngrageni Manuk Miber
Nong Kene Isun Duwe Segudang Welas Duwe Segudang Asih
Dinggo Paran Magih Golet Liyane

Wis Uwis Uwis
Dinggo Paran Ngrageni Manuk Miber
Nong Kene Isun Duwe Segudang Welas Duwe Segudang Asih
Dinggo Paran Magih Golet Liyane