Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo

Lagu Video Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo Terbaru


Video Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo

Deskripsi Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo

Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo, Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Reff : Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti