Via Vallen - Kekasih Bayangan

Lagu Video Via Vallen - Kekasih Bayangan Terbaru


Video Via Vallen - Kekasih Bayangan

Deskripsi Via Vallen - Kekasih Bayangan

Via Vallen - Kekasih Bayangan, aku kekasih bayanganmu
iso nyawang ning raiso nyanding
cedak marang ati, adoh marang nyoto
tresno iki tansah tak cekeli

aku kekasih bayanganmu
lilo loro klawan aran tresno
ra surut niatku, ra mundur jangkahku
nadyan kowe wes duwe wong liyo

aku pancene ora peduli
senadyan nyesek loro ning ati
gur iso nyawang ora nduweni
mergo tresnoku kepati-pati

ngilange roso angel pancene
ora segampang ucape lambe
nadyan nelongso tak lakonane
menowo ono dalan jebule


tak tompo kasunyatan, aku mung kekasih bayangan
nelongso atiku, tak tutupi kelawan esemku

aku kekasih bayanganmu
lilo loro klawan aran tresno
ra surut niatku, ra mundur jangkahku
nadyan kowe wes duwe wong liyo

aku pancene ora peduli, senadyan nyesek loro ning ati
gur iso nyawang ora nduweni, mergo tresnoku kepati-pati
ngilange roso angel pancene, ora segampang ucape lambe
nadyan nelongso tak lakonane, menowo ono dalan jebule

tak tompo kasunyatan, aku mung kekasih bayangan
nelongso atiku, tak tutupi kelawan esemku

aku pancene ora peduli, senadyan nyesek loro ning ati
gur iso nyawang ora nduweni, mergo tresnoku kepati-pati
ngilange roso angel pancene, ora segampang ucape lambe
nadyan nelongso tak lakonane, menowo ono dalan jebule

tak tompo kasunyatan, aku mung kekasih bayangan
nelongso atiku, tak tutupi kelawan esemku