Nella Kharisma - Sing Biso

Lagu Video Nella Kharisma - Sing Biso Terbaru


Video Nella Kharisma - Sing Biso

Deskripsi Nella Kharisma - Sing Biso

Nella Kharisma - Sing Biso, mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko


mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko